Mannah Seffelaar / 2 Become Better

Waar Lichaam en hoofd  leren samenwerken

Mijn praktijk

Na een ruime ervaring van 14 jaar in de geestelijke gezondheidzorg, start ik met mijn eigen praktijk voor Psychomotorische therapie. 

2 Become Better staat voor het bewust bekwaam worden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Je leert bewuster te kijken naar eigen denken, voelen en handelen. Het kan zijn dat, na een reguliere behandeling bij een instelling, er nog een stap nodig is waarbij dat wat je geleerd hebt in praktijk gebracht moet worden. Dit is niet altijd makkelijk en middels PMT wordt je sneller bewust van eigen gedrag en leer je ook wanneer je het geleerde moet toepassen.

Mijn praktijk biedt zowel behandeling aan individuen als groepen. Het ontwikkelen en/of vergroten van een zelf-reflectief vermogen kan op persoonlijk vlak als ook in het bedrijfsleven van meerwaarde zijn. En kan zeker een betere samenwerking genereren. Wat het hoofd zegt is niet altijd wat het lichaam aangeeft. Maar een balans tussen beide, waarbij jijzelf de regie hebt, is wel het uitgangspunt vanuit waar ik kijk naar een behandelproces.

Respectvol en oprecht kijk ik naar jou als persoon zowel binnen als buiten je functie, status en of rol in het sociale netwerk. En geef je terug wat ik zie zodat je bewust leert hoe je denkt, voelt en handelt. Dit kan een samenwerking zijn die inzet en interesse vraagt van jou als cliënt en of groep(familieleden, collega's, lotgenoten, vrienden). Therapie ofwel persoonlijke ontwikkeling is bij mij niet verplicht maar hopelijk vooral een ontdekkingsreis, een mooie of goede ervaring die zinvolle resultaten tot gevolg heeft.

Team

Ik werk grotendeels alleen maar maak in mijn praktijk graag gebruik van mijn netwerk. Wanneer ik een meerwaarde zie voor de behandeling middels het betrekken van professionals zal ik dit met jou als cliënt van tevoren bespreken. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan bij het aangaan van een nieuw contact.


E-mailen
Bellen
Map
Info