Mannah Seffelaar / 2 Become Better

Waar Lichaam en hoofd  leren samenwerken

 Mijn Aanbod 


  • Kennismaking/ intake

U kunt kennismaken of een intake inplannen via het contactformulier, het terugbelverzoek dan wel zelf te bellen op maandag tussen 09.00 en 17.00 uur met het telefoonnummer 0646327875


  • Individuele PMT

Individuele PMT is (het meest) geschikt voor mensen die al een behandeling hebben afgesloten en toch graag een vertaalslag naar de praktijk nodig hebben of mensen die geen jarenlange behandeling willen volgen maar wel met blokkades zitten als het gaat om concrete klachten. Ik geef een aantal mogelijke hulpvragen, mocht jouw vraag er niet bij staan, in overleg kan ik altijd kijken of ik je daarbij kan helpen:

- loslaten van opgekropte boosheid.

- blijven aangaan van exposure in vivo oefeningen.

- in je kracht staan, zelfbeeld en assertiviteit vergroten.

- doen wat je mentaal en lichamelijk gezond houdt iets uit het verleden of een uitgestelde uitdaging oppakken( Motorrijden, Zwemmen, Boksen, Paardrijden, Dansen, Hardlopen).

- zintuigoriëntatie bij trauma klachten of PTSS.


  • Groeps- PMT

Groeps- PMT is (het meest) geschikt voor mensen die het moeilijk vinden aandacht te houden voor zichzelf in aanwezigheid van anderen. Uit ervaring weet ik dat dit de beste methode is. Het kan enorm lastig zijn om ruimte te maken en te houden voor eigen korte aanpassingen in gedrag als anderen een Apel op je doen. Er is in de groep ruimte om hiermee te oefenen. We doen namelijk allemaal ongeveer hetzelfde en oefenen vooral tegelijk met vaardigheden zoals:

- verdragen van lichamelijke sensaties zoals jouw hartslag, zweten, zintuigelijk waarnemen, rust ervaren in de drukte.

als u het toch niet fijn vindt om mee te doen in een groep kan een individuele PMT behandeling natuurlijk ook.

- Gezins-PMT waarbij het belangrijk is hoe jullie als gezin weer ruimte voelen om echt contact met elkaar te maken. Middels samenwerkingsopdrachten en tussendoor even vertragen en stilstaan bij wat er met jullie denken, voelen en handelen gebeurt.

- Workshop

wil je graag met een eigen samengesteld groepje een sessie ontspanningsoefeningen doen. of heb je samen een ander thema waar je graag meer inzicht in wil krijgen middels ervaringsgerichte oefeningen dan kan dat ook.


  • Bedrijven

Door psychomotorische therapie toe te passen in een training, kunnen uw medewerkers zich veel beter geestelijk en lichamelijk weren tegen onverwachte gebeurtenissen van buiten af.

Hierdoor voelen uw medewerkers zich zekerder in hun vak maar ook privé waardoor wellicht de spanning door/ tussen het personeel en werkgever minder wordt en als gevolg het ziekteverzuim kan zakken. 

De trainingen die ik geef worden op maat gemaakt voor het specifieke bedrijf.

U kunt aan het volgende denken:

- optimaal samenwerken

- stress management.

- conflict hantering, leren aangaan en reguleren van confrontatie.

- omgaan met afstand-nabijheid( persoonlijke ruimte, covid-19)

 


E-mailen
Bellen
Map
Info